Sport

Az elmúlt év decemberében, hazai és nemzetközi karatés sikereit elismerve, Martfű legmagasabb rangú sportdíját Iglódi Gergő a Victory Martfűi Kyokushin Karate Klub karatékája vehette át a település hagyományos sportünnepén. A 18 esztendős fiatal eredményeire a nagy múltú, sikeres karate klub mesterei is büszkék, mint ahogyan ő is, ám vele készített interjúnkban többször kihangsúlyozta, a sikereket tudni kell a helyükön kezelni. Hogy ezt mennyire így is teszi, arról meggyőződhettünk, amikor kameránkkal elkísértük egy edzésére a martfűi „dozsóba”, ahol közelebbről is megismerhettük. 

tovább»A Victory Martfűi Kyokushin Karate Klub hatodik alkalommal rendezte meg hagyományszerűen házi versenyét a Victory Gálát, 2018. február 17-én. A bajnokságon közel száz kezdő versenyző töltötte meg a Városi Sportcsarnokot. A helyieken kívül még hat egyesület érkezett, hogy próbára tegye versenyzőit a martfűi küzdőtéren.

tovább»A Magyar Íjász Szövetség 2018. február 15-18-án rendezte meg Budapesten a FEHOVA - Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállítás területén a FEHOVA Indoor 3D Championship nemzetközi 3D teremversenyt, valamint az EIAC 2018 IFAA Európa-bajnokságot. A két színvonalas megmérettetésen huszonnégy ország versenyzői vettek részt, köztük a Martfű Városi Sportegyesület Deák Miklós Íjász Szakosztály versenyzői.

tovább»Nem a győzelem számított ezúttal az általános iskolások februári sportvetélkedőjén, sokkal inkább a jókedvet csalogatták elő a szervezők. A mozgás fontosságát hangsúlyozva, de az eddigi hagyományokon újítva, farsangi hangulatban, jelmezekbe öltözve élvezhették a Martfűi József Attila Általános Iskola alsósai a február 27-ei délután játékosan sportos feladatait.

tovább»Családias hangulatban zajlott a Martfűi Úszó és Triatlon Klub a 2017-es év eredményeit értékelő rendezvénye 2018. február 3-án, a Művelődési Központban. A sportoló gyerekek és fiatalok összeszokott csapata, edzőik és szüleik baráti közössége büszkén tárták a klub támogatói, meghívott vendégei és a nagy nyilvánosság elé az elmúlt évben elért sportsikereiket, képes összefoglalókon is felsorakoztatva a küzdelem és a siker szép pillanatait.

tovább»Sakkversenyt rendezett a Martfű VSE január 13.-án a Művelődési Központban. A megyei idénynyitó versenyen Pest és Jász-Nagykun-Szolnok megye tizenegy településének negyvenöt sakkozója vett részt.

tovább»Ki játékosként, ki szurkolóként, december 30-án az eddiginél is többen vettek részt Martfű hagyományos szilveszteri focitornáján. Az évet búcsúztató sportprogramra annyi csapat nevezett, amennyire a szervező szerint sajnos az egy nap már kevésnek bizonyult, így végül tizennyolc csapat rúghatta a bőrt az egész napos, nagyszabású eseményen.

tovább»A Victory Martfűi Kyokushin Karate Klub versenyzői már évek óta viszik jó hírét Martfű városának szerte a világban. Ez alkalommal a klub elnöke, a martfűi származású Shihan Stefanovics József tette le városunk valamint a Victory névjegyét Las Vegasban.

tovább»Ismét várja a sportolni vágyókat és az érdeklődőket a Szilveszteri Teremlabdarúgó Kupa 2017. december 30-án a Városi Sportcsarnokban, reggel 7:00-től 20:30-ig.

tovább»Az őszi versenyidőszak meglehetősen sűrű volt, a Fight Team Martfű egy hónap alatt három versenyen indultunk. Az az érdekes helyzet állt elő, hogy a Kung-fu Szakszövetség idei versenyei és a helyi egyesület által rendezett, hagyományos nemzetközi verseny is Mezőtúron került lebonyolításra.

tovább»Szlovákiában, Dunaszerdahelyen versenyzett a Victory Martfűi Kyokushin Karate Klub 22 utánpótlás korú karatékával. A nemzetközi rendezésű Kovács Kata Zsófia Emlékversenyre nagy számmal, összesen 270 versenyző nevezett.

tovább»Október 22-én rendezték meg Németországban, Essenben a Breaking for Gold táncversenyt. A 2018-as Ifjúsági Olimpiai Játék európai/afrikai kvalifikációs versenyének egyik állomásán hat magyar versenyző vett részt, köztük Bradács Kevin, aki martfűi fiatalként több éve break táncol.

tovább»Kezdetét vette a 2017 őszi - 2018 tavaszi kispályás teremlabdarúgó-bajnokság október 29.-én vasárnap, a Városi Sportcsarnokban.

tovább»A sport és a fotográfia régóta kéz a kézben jár. 2018-ban ismét martfűi sportnaptár készül, amelyben a városi sportegyesületek sportolói művészi fotókon jelennek meg, a hátteret pedig gyönyörű városunk szolgáltatja. A naptár a vállalkozók és az önkormányzat támogatásából jön létre, és a sportegyesületeken keresztül lehet majd hozzájutni.

tovább»Tíz csapat nevezésével indul újra 2017. október 29-én, szombaton az őszi - tavaszi városi kispályás teremlabdarúgó-bajnokság. A mérkőzéseket vasárnaponként 13 órától, a Városi Sportcsarnokban követhetik nyomon az érdeklődők – tájékoztatott Szőke Ferenc, a bajnokságot szervező Martfű Városi Szabadidős Kör vezetője.

tovább»A martfűi középiskola is követte a Magyar Diáksport Szövetség 2017. szeptember 29-ére meghirdetett nagyszabású sportnap célkitűzéseit, és sokszínű sporttevékenységgel, legalább két órán át sportoltak egyszerre a diákok.

tovább»A mozgás örömét és a sport fontosságát hirdette az Európai Diáksport Napja, melynek céljaihoz csatlakozva mozdult meg egyszerre Martfű általános iskolájának alsó és felső tagozata is, a Magyar Diáksport Szövetség erre kijelölt napján, szeptember 29-én. Az egész Európára kiterjedő kampány a Martfűi József Attila Általános Iskolában közel tizenötféle sportolási lehetőséggel várta a tanulókat.

tovább»A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia U15-ös csapatában, Fehér Csanád személyében, martfűi tehetség is rúgja a labdát. A 2016/2017-es év kiemelkedő eredménnyel zárult a felcsúti akadémia 15 éves utánpótlás növendékeinek életében. A csapat, 28 forduló után, az NB1-ben megnyerte a korosztályos bajnokságot. A Cordial Cup nemzetközi tornán pedig az FC Bayern Münchent is sikerült legyőzniük.

tovább»A martfűi labdarúgó sport hét és fél évtizeddel ezelőtti megalapítására, városunk sportéletét meghatározó focitörténelmére emlékeztek együtt 2017. szeptember 9-én Martfű egykori és mai labdarúgói valamint szurkolótáboruk. A 75. születésnap előtt tisztelegve a Martfűi Labdarúgó Sportegyesület segítők, támogatók közreműködésével egész napos sportprogrammal készült, három mérkőzésre is invitálva a közönséget. A találkozó mérkőzésein egykori sportlegendák is szurkoltak, legfőképp a martfűi öregfiúk csapatának, akik az ünnep alkalmából nem kisebb ellenféllel, mint a Fradi öregfiúk csapatával játszottak.

tovább»Martfűn zajlott az I. OMV Nemzetközi Női U20 Vízilabda Torna augusztus 23-25-ig. A rangos sporteseményen a Martfű Termál SPA uszodájában a világ legjobb női vízilabdázói: Ausztrália, Horvátország és Magyarország csapatai mérték össze tudásukat.

tovább»10 órától: Utánpótlás torna U-7, U-9, U-11, U-13

14 órától: Martfű Öregfiúk - Ferencváros Öregfiúk labdarúgó mérkőzés

16 órától: Martfű LSE - Zagyvarékas Megyei II. osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés

A belépés díjtalan! Büfé!

tovább»A Victory Martfűi Kyokushin Karate Klub ismét nyílt karate szemináriumot tartott Martfűn 2017. augusztus 2-6. között. A tábor szervezői szeretettel várták a tanulni és tenni vágyókat a Shinkyokushin Harcművész Szövetségből és egyéb klubokból.

tovább»A Martfűi Városi Sportegyesület PROTÚR csapata szerdán hajnalban útnak indult a Szlovákia Ringre, hogy megmérettessük magunkat hazánkon kívül is a 24 órás kerékpározásban.

tovább»A hétvégén, újabb helyszínen, Balassagyarmaton várt megmérettetés a triatlonos társadalomra. Szombaton ranglista versenyen próbáltak minél jobb helyezést elérni az utánpótlás, felnőtt és szenior versenyzőink. Bérczi Blanka a felnőtt hölgyek között, míg Hornyák Döme az Ifi fiúk között lett bronzérmes. Tóth Zalán negyedik, Pápai Balázs és Sándor Dénes ötödik helyezése is bizakodásra ad okot.

tovább»Második alkalommal jöttek össze városunk futballtörténetének legendás alakjai a Martfűi Öregfiúk Találkozóján, 2017. június 24-én szombaton, a martfűi sporttelepen. A találkozás örömén, sportkarrierjük emlékeinek felelevenítésén túl megemlékezésre, közös focizásra és egy jó ebédre is invitálták a szervezők hajdani kiváló labdarúgóinkat.

tovább»