Sport

10 órától: Utánpótlás torna U-7, U-9, U-11, U-13

14 órától: Martfű Öregfiúk - Ferencváros Öregfiúk labdarúgó mérkőzés

16 órától: Martfű LSE - Zagyvarékas Megyei II. osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés

A belépés díjtalan! Büfé!

tovább»A Victory Martfűi Kyokushin Karate Klub ismét nyílt karate szemináriumot tartott Martfűn 2017. augusztus 2-6. között. A tábor szervezői szeretettel várták a tanulni és tenni vágyókat a Shinkyokushin Harcművész Szövetségből és egyéb klubokból.

tovább»A Martfűi Városi Sportegyesület PROTÚR csapata szerdán hajnalban útnak indult a Szlovákia Ringre, hogy megmérettessük magunkat hazánkon kívül is a 24 órás kerékpározásban.

tovább»A hétvégén, újabb helyszínen, Balassagyarmaton várt megmérettetés a triatlonos társadalomra. Szombaton ranglista versenyen próbáltak minél jobb helyezést elérni az utánpótlás, felnőtt és szenior versenyzőink. Bérczi Blanka a felnőtt hölgyek között, míg Hornyák Döme az Ifi fiúk között lett bronzérmes. Tóth Zalán negyedik, Pápai Balázs és Sándor Dénes ötödik helyezése is bizakodásra ad okot.

tovább»Második alkalommal jöttek össze városunk futballtörténetének legendás alakjai a Martfűi Öregfiúk Találkozóján, 2017. június 24-én szombaton, a martfűi sporttelepen. A találkozás örömén, sportkarrierjük emlékeinek felelevenítésén túl megemlékezésre, közös focizásra és egy jó ebédre is invitálták a szervezők hajdani kiváló labdarúgóinkat.

tovább»A Martfűi Úszó- és Triatlon Klub három versenyzője is dobogóra állhatott a Triatlon Sprint Országos Bajnokságon, amely egyben ranglista verseny is volt, Baján. Tóth Zalán a gyermek korcsoportban, míg Gáspár Barnabás az újoncok között lett harmadik. Botka Anikó az ifi korcsoportban szerzett ezüstérmet, mely egyben Országos Bajnokság is volt a sprint távon.

tovább»A nyári vadász íjászszezon egyik legrangosabb versenyén vett részt a Deák Miklós Íjász Szakosztály. A 2017. június 17-én, szombaton Visegrádon megrendezett IV. Járási Gábor versenyen Kocsi István a dobogó legfelső fokára állhatott.

tovább»Június 5-én Szolnokon rendezték meg az első alkalommal kiírt Pünkösd Kupa utánpótlás labdarúgó tornát. Martfűt a legifjabbak, azaz az U7-es és U9-es korosztály képviselte. A két korosztályban összesen 12 csapat küzdött egymással . A legkisebbek között (óvodások és első osztályosok) csapatunk kiemelkedett a mezőnyből, és veretlenül megnyerte a tornát.

tovább»A bajnokság májusi fordulóiban felnőtt csapatunk tovább folytatta remek szereplését, és minden meccsét megnyerve lett a megyei harmadosztály bajnoka. Az utolsó előtti fordulóban a már bajnok martfűi gárda 5-1-re verte Tiszajenő második helyen álló csapatát a rangadón. Martfű csapata 25 győzelemmel, 1 döntetlennel és 2 vereséggel (tavasszal minden mérkőzését megnyerve), 113 lőtt és 22 kapott góllal, 76 pontot szerezve lett bajnok. A góllövőlistán Márkus Zsolt 40 góljával (Gólkirály) az első helyen végzett, Varga Zoltán 8., Fajka Buda 9.

tovább»Május 21-én befejeződtek a megyében 3 csoportban zajló U-14-es bajnokság küzdelmei. A Martfűi fiatalok a közép csoportban szerepeltek és szerezték meg a 2. helyet,  Szanda focisuli mögött és Kunszentmárton csapata előtt. Rupa Csaba 13 góljával második helyen végzett a góllövőlistán.

tovább»Martfű elsöprő sikert aratott Tiszaörs csapata ellen a május 14-én, szombaton megrendezett hazai meccsen, melyet 10-0 eredménnyel zártak. A viharos időjárás miatt a 65. percben a meccset a bírók lefújták, de miután az idő ismét megengedte, a játék folytatódott.

tovább»A bajnokság tavaszi fordulóiban felnőtt csapatunk továbbra is magabiztosan szerepel, minden mérkőzését megnyerve vezeti a megyei harmadosztály tabelláját. A mérkőzések eredményei 1-0-s győzelemtől 14-0-s kiütésig széles skálán mozognak, a lényeg, hogy fiatal játékosaink felvették a felnőtt bajnokság ritmusát és folyamatos jó teljesítménnyel tolják  a csapat szekerét a másodosztály felé.

tovább»Idén is részt vettünk a Tour de Tisza-tó hagyományos kerékpáros körversenyen, 2017. május 6-án. A klub hat versenyzője teljesítette a 65 km-es távot.

tovább»Ezt a címet is adhatnánk az elmúlt két hétnek a Triatlon Klub életében, hisz négy helyszínen, három különféle sportágban kellett helytállni a versenyzőinknek.  Kezdtük a sort a Szegeden megrendezett Aquatlon Régiós Versennyel, ahol a Sport XXI. Program keretében mérték össze tudásukat úszás és futásban a keleti megyék versenyzői. Mindenki kijutott az országos döntőre, melyet Debrecenben rendeznek majd májusban.

tovább»Kiválóan szerepeltek a Fight Team Martfű kung-fusai a Magyar Tradicionális Kung-fu és Wushu Szakszövetség Országos Bajnokságának tavaszi, első fordulóján, 2017. április 8-án. A quinda (light contact) küzdelmekben két versenyzővel indultak, és mindketten dobogóra állhattak. A klub vezetője, Sifu Kelemen Richárd kung-fu sportedző pedig bíróként képviselte a martfűi sportközösséget.

tovább»27 éve, fennállása óta minden évben tavasszal és ősszel is megrendezi a Kispályás Teremlabdarúgó Bajnokságot a Városi Szabadidős Kör. A bajnokságot a futball szeretete mellett a társaság tartja igazán össze. A csapatok október 18-tól 22 fordulón keresztül mérték össze erejüket vasárnaponként, egészen 2017. április 8-ig, amikor az eredményhirdetésre is sor került.

tovább»Ismét Martfűn rendezték meg a Mezei Futás Diákolimpia Megyei döntőjét, 2017. március 28-án. 561 célba érkező teljesítette a különböző korcsoportokban a kijelölt távot. A tét az országos döntőre való kijutás volt, melyet egyéniben az első négy versenyző illetve csapatban az első kettő vívhatott ki.

tovább»2017. február 25-én rendezték meg Kiskunhalason a Kyokushin Karate Magyar Bajnokságot, ami a felnőtt versenyzők legrangosabb hazai tornája. A bajnokság számos versenyre adott kvalifikációs lehetőséget, mint a következő Európa-bajnokságra, ami Dániában lesz, IFK Világbajnokságra Romániába, valamint KWU világbajnokságra Japánba. Ezek közül a Victory versenyzői mindegyik tornára szereztek kijutási lehetőségeket.

tovább»A felnőtt korosztályban versenyző Hegyes Bertalan János és Kis Violetta többszörös magyar bajnok tíztáncos pár sok munkával, szép sikereket elérve zárta a 2016. évi versenyszezont. Az idei év is jól indult számukra, tíztánc kategóriában, magyar bajnokként, ismét a dobogó legfelső fokára állhattak.

tovább»Iskolánk triatlonosai részt vettek az Úszó Diákolimpia megyei döntőjén – Karcag, 2017.02.03. –, ahol Deák Boglárka  gyors- és mellúszásban, Kiss Anna gyors- és hátúszásban, Tóth Zalán hátúszásban, Sági Fanni Lili pedig mellúszásban győzött, illetve első lett a Deák Boglárka, Bácsmegi Laura, Laczkó Enikő, Táborosi Dorka alkotta gyorsváltó.

tovább»Az elmúlt két hónap a teremtornák jegyében telt a martfűi labdarúgók életében. A fiatalabb korosztályok a téli Bozsik fordulókban szerepeltek, nagyszerű játékot produkálva nyerték a mérkőzések többségét. Közben elkezdődött január elején a 12. Martfűi téli teremtorna, amelyben minden utánpótlás korosztály képviseltette magát több, kevesebb sikerrel.

tovább»A megyei III. osztályban szereplő martfűi felnőtt labdarúgócsapat a tavaszi idényben első alkalommal február 26-án vasárnap, Szolnokon lép pályára, az első valóban hazai mérkőzésüket pedig március 11-én, szombaton játsszák, Tiszabura ellen.

tovább»A martfűi triatlonosok fantasztikus eredményeket értek el az elmúlt évben. A Martfűi Úszó és Triatlon Klub sikerének titka, egy nemzedékváltást követően is, a kiváló utánpótlás bázisban rejlik. Hagyományos évértékelő rendezvényükön, 2017. február 4-én, a Művelődési Központban, eredményeikről, egyéni és közös sikereikről adtak számot.

tovább»Fiatalokat megszégyenítő módon rúgták a bőrt a „martfűi öregfiúknak” becézett focisták a martfűi sportcsarnokban megrendezett VIII. Unitrans Teremlabdarúgó Tornán, 2017. január 28-án.

tovább»2017.01.28-án, szombaton ismét Martfűn, a Városi Sportcsarnokban rendezik meg a Hagyományőrző Unitrans Teremlabdarúgó Tornát. A mérkőzések 14 órakor, a Szarvas - Békésszentandrás összecsapással kezdődnek.

tovább»