Programkínáló - Kétnapos kikapcsolódás a Martfűi Majálison!

Április 30-án és május 1-jén a Kikötő téren szórakoztató programok gazdag kínálatával várják a város lakóit Martfű Város Önkormányzata és a Városi Művelődési Központ. A szabadidős programok között főzőverseny, táncbemutatók, gyermekjátékok, tábortűz és rock koncertek, a sztárfellépők sorában pedig a Szupernem, Csézy, Gallusz Niki, Aradszky László és Molnár György harmonikaművész szórakoztatja a majálisozókat.Április 30.-án vasárnap, 17-órától a Városi Szabadidős Kör szervezésében a Családi Délután sok játékkal, a Rock Majális rock zenekarokkal, köztük a Szupernem koncertjével vár mindenkit. 21 órakor tábortűz zárja az első napot.

Május 1-jén hétfőn, reggeltől főzőversenyen mutatják meg az induló csapatok, baráti társaságok, civil szervezetek, cégek, hogy ki jártasabb a hagyományos bográcsételek készítésében.

Délután színpadi programok várják a közönséget. 14.30-tól Aradszky László, Gallusz Niki, Molnár György harmonikaművész és zenekara lép fel, majd kutyaiskola bemutató, valamint művészeti együttesek táncprodukciói szórakoztatják a majális vendégeit. A sztárvendég Csézy műsora 18 órától várja közönségét a Kikötő tér nagyszínpada elé.

A majálisozók kikapcsolódásáról gondoskodnak egész nap a játszóház, az ugráló vár, póni lovaglás, az ügyességi játékok, kirakodó vásár, népművészeti bemutatók és a nosztalgia majális büfé is.

Töltse az idei majálist is velünk, a gyönyörű Tisza-parti zöldövezetben! Programjainkra szeretettel várunk mindenkit.