Szentpéteri Csilla & Band Látvány-koncertshow Martfűn

2017. április 26-án, 19 órakor „Temperamento” című nagyszabású koncertjére Martfűre várja közönségét a Szentpéteri Csilla&Band. Szentpéteri Csilla nemzetközi mércével mérve is egyedülálló képességű előadóművész, zeneszerző. Tizenhét éve járja Európa színpadait kiváló zenésztársaival és kápráztatja el közönségét virtuóz zongorajátékával. A Temperamento koncertshow szórakoztató, szenvedélyes, klasszikus és progresszív egyszerre.Közzétette: Martfű Média – 2017. április 12.

A zongora mellett kiemelt szerepet kapnak a gitárok, a jazztrombita, a hegedű és az ütőhangszerek. A koncert külső megjelenésében a könnyűzenei koncertek látványvilágát tükrözi. A színpadon elhelyezett nagyméretű LED-falakon lenyűgöző filmek és animációk egészítik ki a zene hangulatait.

Az egyedülálló produkció igazi ünnepe az élő zenének, sok tízezer embernek nyújtott már felejthetetlen élményt.

Belépőjegyek kaphatók a koncert helyszínén, a Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár pénztárában /elővételben 2.500Ft, az előadás napján 3.500Ft, diák és nyugdíjas 2.000Ft/

Április 27.-én csütörtökön 11 órakor és 14 órakor a térség iskolásait várja a martfűi művelődési intézménybe Szentpéteri Csilla & Band interaktív ifjúsági koncertje Láttad-e már a zenét? címmel.

Szentpéteri Csilla zongoraművész műfajokon átívelő országos ifjúsági koncertsorozata, alap- és középfokú művészeti iskolákban tanuló diákok, tanárok bevonásával, LED-falakra komponált látványvilággal gazdagítva, kitűnő zenésztársak közreműködésével kínál kiváló zenei élményt.