Az édesanyákat köszöntötték

„Ha beteg vagy, fáradt,/ És ha gyötör a bánat,/ Betakar, vígasztal,/ Megveti az ágyad./ Szeresd ezért nagyon/ Az édesanyádat!” Takács Irén rímekbe szedett gondolataival nyitotta meg Kun Lajosné Évike klubvezető a Martfű Városi Nyugdíjas Egyesület anyák napi ünnepségét, május 3-án a Művelődési Központban.Május legszebb ünnepén az anyák napján, az édesanyák és nagymamák önzetlen szeretete és áldozatos munkája előtt tisztelegve, versek, dalok és gyermekműsorok köszöntötték őket. 

– Minden nap egy ünnep, amikor velük lehetünk. Mindig köszönteni, szeretni kell őket, és hálát adni, azért hogy mi élhetünk – szólt az édesanyákról Dr. Papp Antal polgármester.

A bensőséges hangulatú ünnepségen versekkel, köszöntőkkel, zenés műsorral ajándékozták meg az édesanyákat, nagymamákat az általános iskola 4.a osztályos kisdiákjai, Kertész Mária és Csurgó Ilona tanárnők vezetésével.

A klub férfitagjai is ajándékkal kedveskedtek az édesanyáknak, ezzel is kifejezve szeretetüket és megbecsülésüket, tisztelegve előttük és hálát adva azért a sok jóért, amit nekünk adnak.

Tóth Szabina

Tovább a képekhez>>>

2017-05-15 12:20