Töretlen a népszerűsége a kispályás focibajnokságnak

Véget ért a 2017/18-as Városi Teremlabdarúgó Bajnokság, amelynek során az elmúlt év októberétől tíz csapat tizennyolc fordulón keresztül küzdött az első helyért. A verseny igen kiélezett volt, az első hat csapat szorosan, egy-egy pont különbséggel végzett a legelőkelőbb helyeken.



A résztvevők szándékai a versenysorozat közel harminc éve alatt nem változtak: olyanok gyűlnek össze a Városi Sportcsarnokban vasárnap délutánonként, akik a sportot és a labdarúgást szeretik, baráti társaságok, Martfűről és a környező településekről. A mérkőzések kétszer 25 percesek.

Március 17-én jó hangulatú meccsekkel, este pedig terített asztal mellett, az eredményhirdetéssel zárták a 2017/18-as idényt a csapatok.

A városi bajnokságon 1. helyen végzett az elsősorban kengyeliekből álló Duchbau Kft. csapata, 2. lett a rákócziújfalui és martfűi játékosokból alakult Sánta giliszta, a 3. helyezett a Tiszaföldvár csapata lett.

Az első három csapat kupákat és oklevelet kapott. Egyéni kupát vehetett át a szezon gólkirálya, Lendvai Arnold a tiszaföldvári csapatból illetve legjobb kapusként Török Gergely, a Sánta giliszta kapusa.

A bajnokság mérkőzéseit Szőke Ferenc és Farkas Árpád fújta, őket és a szervező Városi Szabadidőkör további segítő tagjait is köszönet illeti a hétvégenként végzett önzetlen munkájukért.

A következő bajnokság októbertől indul, és már most látható, hogy nagy az érdeklődés, korosztálytól függetlenül, a 16 évesektől a 60-as éveikben járókig.

Herbály Jánosné

Tovább a képekhez ››› 

2018-03-28 13:29