Karácsony a martfűi klubok közösségeiben

Karácsonyhoz közeledve évet zártak, együtt ünnepeltek Martfű civil közösségei. A Jóreménység Klub vezetője Máté Gizella december első napjára hívta klubtársait, hogy terített asztal mellett, megszokott baráti környezetükben éljék át együtt a közelgő ünnepek örömét.A három éve alakult Martfűi Mozgáskorlátozottak Baráti Köre is meghitten ünnepelt, kis közösségük sikereiről, kirándulásokról is felidézve a szép pillanatokat.

A Martfű Városi Nyugdíjas Egyesület tagjai is koccintottak az év végi ünnepekre, és örömmel nézték az általános iskola kis alsó tagozatosainak ajándékműsorát.

A klubtagok karácsonyi összejövetelükön Mikulás ünnepet is ültek, összegezték az elmúlt esztendőt, felemlítve a közösen eltöltött élményeket, rendezvényeket.

Egész éves, aktív részvételüket köszönve kívánt áldott karácsonyt a Városi Könyvtár irodalmi közösségeibe járó martfűieknek a könyvtár vezetője, amikor az ünnep alkalmából örömmel gyűltek össze karácsonyváró délutánjukon.

Óvodások táncoltak a Martfűi Mozgássérültek Egyesületének karácsonyi ünnepségén, vidám műsorukkal kívánva kellemes ünnepeket a klub tagjainak. Az év során megvalósult közös élményeket, várak, városok, múzeumok látogatásait idézte klubtársainak Mucsi Józsefné Ibolya, évösszegzőjében az őket támogató szervezetektől kapott adományokat is hálás szívvel köszönve.

Tovább a 2017.12.01 - Jóreménység Klub Egyesület évzáró ünnepsége képgalériához>>>

Tovább a 2017.12.06 - Martfűi Városi Nyugdíjasklub karácsonyi ünnepsége képgalériához>>>

Tovább a 2017.12.11 - A Martfű Városi Könyvtár karácsonyi ünnepsége képgalériához>>>

Tovább a 2017.12.13 - Martfűi Mozgássérültek Egyesülete karácsonyi ünnepsége képgalériához>>>

2017-12-19 15:49