Segítség az időseknek az elektronikai hulladék elszállításában

Azoknak, akik nehezen mozognak vagy koruknál fogva nem tudják elszállítani kidobásra szánt készülékeiket az elektronikai hulladékgyűjtésre, segítséget nyújtanak az önkormányzati városfejlesztési kft. munkatársai.Elektronikai hulladék elszállítására vonatkozó igényeiket előzetesen, november 23-ig a Martfűi Városfejlesztési Nonprofit Kft.-nél jelezhetik (Szent István tér 1. Tel.: 56/555-005, 20 520 8159).

2017. november 24-én, PÉNTEKEN, 11-től 17 óráig minden használaton kívüli, korábban árammal, akkumulátorral vagy elemmel működő gépet, készüléket le lehet adni a Mártírok úti volt iskolaépület udvarán.

- Kérjük, hogy a hulladékok beszállítása során legyenek körültekintőek, ne veszélyeztessék a saját biztonságukat és a közlekedés rendjét.

- Ne szállítsanak be egészségre ártalmas vagy testi épséget veszélyeztető hulladékot!

- Ne szállítsanak be papír és fém hulladékot.

- Ne szállítsanak be a szelektív gyűjtőedényekben elhelyezhető hulladékokat (üveg, műanyag, papír), mert ezeket ott kell összegyűjteni.

- Ne szállítsanak be egészségre ártalmas vagy a testi épséget veszélyeztető tárgyakat!

Az elektronikai hulladék gyűjtés ideje alatt munkatársaink és a Martfűi Polgárőrség tagjai fokozott figyelemmel kísérik a guberálók tevékenységét. Ellenük köztisztasági szabálysértés miatt indulhat eljárás, ha gondatlanságot illetve szemetelést tapasztalunk.

Martfű Város Önkormányzata

2017-11-13 16:31