Tanévnyitó szülői értekezlet

A 2017/2018-as tanévben is várja a régi és új növendékeket a Balance Művészeti Egyesület.



A növendékek ebben az évben megújult táncteremben kezdhetik a munkát 5 csoportban, korosztályuknak megfelelő technikákat (Óvodások: balett előkészítő gimnasztika, esztétikus testképzés illetve klasszikus balett alapjai; Általános iskolások: kezdő és haladó art jazz és kortárstánc; Középiskolások: haladó art jazz és kortárstánc, Graham- és limón-technika, show tánc elemek) sajátíthatnak el.

Egyesületünk nagy hangsúlyt fektet az igényes oktatásra, a különböző technikák tiszta és pontos átadására, és nem utolsósorban fő célunk, hogy minél több fiatal megszeresse a mozgást, a táncművészetet. Fontos számunkra, hogy az órák jó hangulatban teljenek, illetve a legkisebbek „játszva” tanuljanak.

A 2016/2017-es tanévben kiemelkedő eredményeket értek el egyesületünk növendékei. A XXVI. Országos Ifjúsági Táncművészeti Fesztiválon 3. helyen végeztek növendékeink. A „MezőTour” IV. Országos Balett és Moderntánc Fesztiválon összesen 4 ezüst és 7 bronzminősítéssel jutalmazta a szakmai zsűri a táncosok munkáját. A VIII. Békéscsabai Nemzetközi Táncfesztiválról 7 ezüst és 3 bronzminősítéssel térhettünk haza. A XXVI. Országos Gyermek Táncművészeti Fesztiválon szintén 3. helyezést értek el növendékeink.  

Ha elmúltál 3 éves, (vagy hamarosan 3 éves leszel) és szeretnél egy szuper összetartó és sikeres csapat tagja lenni, ha szeretnéd a szabadidődet egészségesen és jókedvűen tölteni, akkor Nálunk a helyed!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk tanévnyitó szülői értekezletünkre.

Időpont: 2017. szeptember 6. 19:00

Helyszín: Mártírok út 4. I. emelet táncterem

Balance Művészeti Egyesület elnöke és művészeti vezetője:

Erős Barbara

2017-09-04 09:55