A munkaadók véleményét várják – Kérdőív a Szolnoki járás foglalkoztatási adottságairól, a munkaerő-piaci és képzési igényekről

Kérdőíves felméréssel fordul a munkaadókhoz a Szolnoki járás foglalkoztatási adottságairól és problémáiról valamint az aktuális munkaerő-piaci és képzési igényekről Martfű Város Önkormányzata és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal. A munkaadók tapasztalatai és javaslatai különösen fontosak a gazdasági és munkaerő-piaci beavatkozások megalapozása szempontjából.Martfű Város Önkormányzata és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal kezdeményezésére folyamatban van a Szolnoki Járás Foglalkoztatási Paktum létrehozása - európai uniós és hazai támogatással. A foglalkoztatási együttműködés célja egy jól működő, széleskörű foglalkoztatási partnerség megvalósítása, amely segíti a térség foglalkoztatási helyzetének javítását és a megyei munkaerőpiac védelmét.

Fontos, hogy a Szolnoki Járás Foglalkoztatási Paktum keretében megfogalmazott célkitűzések valós helyi igényekre, problémákra reagáljanak. Ennek érdekében a munkaerő-piaci szereplők lehető legszélesebb körét kívánják megszólítani.

Dr. Papp Antal, Martfű Város polgármestere szerint a foglalkoztatási paktum létrehozása és működése egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy a munkaerőpiac valamennyi fontos szereplője közösen tegyen a város foglalkoztatási helyzete és a helyi gazdaság fejlesztéséért.

A mintegy tíz percet igénybevevő kérdőív kitöltésére 2017. 09.08-ig lesz lehetőség,

A kérdőív kitöltésével kapcsolatban keressék bizalommal a Paktumiroda munkatársait:

Gál Nóra – Tel: + 36 30 381 2896 E-mail: gal.nora@martfu.hu

dr. Molnár György – Tel: +36 20 231-6565 E-mail: molnargy@martfu.hu

Kérdőív online formában>>>

2017-08-23 16:10