Önkormányzati elismerések állami ünnepünk alkalmából

„Martfű Városért” kitüntető díjak és „Martfű Város Díszpolgára” kitüntető cím átadására is sor kerül a 2017. augusztus 20-i Városi Ünnepi Megemlékezésen. Városunk érdekében végzett kiemelkedő közösségi tevékenysége elismeréseként Martfű Város Önkormányzatának Képviselő-testülete dr. Zentay Márton részére „Martfű Város Díszpolgára” elismerő oklevelet adományoz. A Játékvár Óvoda és Bölcsőde közössége és Fazekas Jánosné „Martfű Városért” díj önkormányzati elismerésben részesül.Martfű Város Önkormányzata állami ünnepünk, augusztus 20. tiszteletére minden évben kitüntetésben részesíti azokat a személyeket, közösségeket, akik a város fejlődésében, hírnevének gyarapításában, értékeinek növelésében kiemelkedő tevékenységet folytattak, mely példaképül szolgál a jelen és az utókor számára.

A 2017. évi „Martfű Városért” díjakat és a „Martfű Város Díszpolgára” elismerő oklevelet az augusztus 20.-i önkormányzati ünnepség keretében dr. Papp Antal polgármester adja át a kitüntetetteknek.

Az ünnepi program 10 órakor Ünnepi Istentisztelettel kezdődik a Református Templomban. 11 órától a Városi Ünnepi Megemlékezésre várunk mindenkit a Szent István térre, ahol dr. Papp Antal Martfű Város Polgármestere, majd testvérvárosaink delegációinak vezetői köszöntik a megjelenteket. Ünnepi gondolatait Berec Zsolt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés alelnöke osztja meg velünk. A Kossuth Nyugdíjasklub Népdalköre és a Misztótfalui Ifjúsági Fúvószenekar ünnepi műsorát láthatjuk, hallhatjuk. A délelőtti program koszorúzással zárul, a Szent István szobornál.

Az ünnepi megemlékezés 15.30-kor Ökumenikus újkenyér-szenteléssel, 16 órakor pedig Ünnepi Szentmisével folytatódik, a Szent Tamás-templomban.

Martfű Város Önkormányzata Magyarország állami ünnepe alkalmából rendezett önkormányzati ünnepi megemlékezésére minden érdeklődőt szeretettel  várunk. Ünnepeljünk együtt és örüljünk az önkormányzati elismeréseket átvevők sikereinek!

Herbály Jánosné

2017-08-18 16:41