Augusztus 19. – Vadászünnep Martfűn

Vadásztrófeák, vadászati kiállítás, kedvező árú vadételek, főzőverseny, lézeres és légpuska lövészet, íjászat, vadászkutya bemutató, Cimbali Band koncert és sok más szórakoztató program várja az érdeklődőket a Jász-Nagykun-Szolnok-megyei Vadásznapon Martfűn, 2017. augusztus 19-én szombaton, a Szent István téren.Az Országos Magyar Vadászkamara JNSZ Megyei Területi Szervezete és a JNSZ Megyei Vadász Szövetség regionális találkozója a nem vadászó érdeklődőknek is remek lehetőséget kínál, hogy megismerkedjenek a vadászok közösségével, a vadászat világával.

A martfűi vadásznap 8 órától, a Vadásztrófea és Vadászati Kiállítás megnyitásával veszi kezdetét a Városi Sportcsarnokban. 9 órától ünnepélyes megnyitóval és vadászelismerések átadásával, főzőversennyel, lézeres és légpuskalövészettel, íjászattal, állatsimogatóval, kutyabemutatóval, látvány konyhával és kóstolóval készülnek a szervezők.

Ebédeljen velünk! Vaddisznó és szarvas pörkölt kedvező áron kapható.

10.15-től vadászkutyák és utánkereső kutyák bemutatóját láthatjuk, 11 órától egy hangutánzó előadásában, az erdő-mező hangjait hallhatjuk, 12 órától a Sáray Band, 12.45-től a Martfű Néptáncegyüttes, 13 órától a Misztótfalui Ifjúsági Fúvószenekar, 14 órától pedig a Cimbali Band lép a színpadra Martfűn, a Szent István téren.

Herbály Jánosné2017-08-15 16:59