Tanévzáró értékelés az önkéntesség jegyében

Az érettségire készülő önkéntesek az elmúlt évben megrendezett eseményeken való aktív munkálataikat összegezték első tanévzáró értékelésükön, 2017. június 14-én, a Művelődési Központban. Az önkéntes fiatalok számos martfűi programot segítettek munkájukkal, ötleteikkel. Fesztiválokon, kiállításokon, ifjúsági rendezvényeken, könyvtári és egyéb kulturális rendezvényen számíthattunk rájuk, de szívesen készítettek dekorációkat, ha kellett pakoltak, vagy virágot ültettek.Az értékelés arra is alkalmat adott, hogy felelevenítsék a közös élményeket, a humoros bakikat, csapatépítő tréningeket, melyekre pozitívan emlékeznek vissza.

A Művelődési Központban végzett kiemelkedő munkájáért két önkéntes elismerő oklevelet és ajándékot vehetett át: Polák Boglárka, a Szolnoki Széchenyi István Gimnázium 10.C osztályos dráma tagozatos tanulója 38 órát, Hoffman János, a Tiszaföldvári Hajnóczy József Gimnázium, Humán Szakgimnázium és Kollégium 11.A osztályos, nyelvi emelt szintű gimnázium tagozatos tanulója pedig 29 önkéntes munkaórát teljesített a Művelődési Központ rendezvényein vagy azok előkészületében.

Ezúton kívánunk nekik további jó tanulást és a későbbiekben sikeres érettségi vizsgákat!

Célunk, hogy a jövőben is segíteni tudjunk a középiskolás diákok érettségihez szükséges 50 közösségi szolgálati órájának teljesítésében. Várjuk az új tanulókat az intézmény kulturális és szabadidős rendezvényeinek lebonyolítására és a szervezési munkálatokban való közreműködésre.

„Ha az ember valamit szívesen csinál, akármeddig hajlandó bajlódni vele.” Stephen King

Szilágyi Aszter László

önkénteseket segítő koordinátor

2017-06-22 14:35