Vakáció! – Bolondballagás és DÖK nap az általános iskolában

Az általános iskola végzőseinek ünnepélyes ballagási ceremóniáját előzte meg ebben az évben is a bolondballagás. A nyolcadikosok és a ballagtató hetedikesek erre az alkalomra felvonultatott műsorszámai az iskola hagyományaihoz igazodva gondoskodtak arról, hogy ezen a délutánon minden a nevetésről szóljon. A bolondballagás után megunt, kinőtt ruhák, feleslegessé vált játékok és sok portéka kereste gazdáját az iskola zsibvásárában a piactéren, melynek standjai bérlésével a Boldog Gyermekekért Alapítványt támogatták az árusok.

Játék, szórakozás és felhőtlen kikapcsolódás várta a Martfűi József Attila Általános Iskola diákjait az utolsó iskolai napon is. Június 15-én a Diák Önkormányzat vidám programokban dúskáló délelőttjén tanulás helyett végre mindenki örömére kicsengettek, amivel befejeződött a 2016/17-es tanév és kezdetét vette a nyári szünet.

A DÖK nap színes programjai a tanulók kívánságait is előtérbe helyezve, a pedagógusok segítő közreműködésével várták a tanulókat. Az alsós osztályok az iskolában élvezhették a tanítás nélküli délelőttöt.  Végigjárták az akadályverseny állomásait, és számos egyéb izgalmas programba is örömmel kapcsolódtak be. Az uszodában a felsős évfolyamok vízi vetélkedőn mérték össze ügyességüket. A Városszépítő Egyesület is érdekes feladatokkal készült erre a napra a Zöld sátorban, és a pedagógiai programnak megfelelően környezetvédelmi és egészségmegőrző programok is várták a gyerekeket.

A DÖK nap és a nap végén kiosztott ajándékok, jutalmak a Szülői Munkaközösség segítő szervezésében és az iskola két alapítványának támogatásával valósult meg.

Magyar Mária

Tovább a 2017.06.15 - Utolsó tanítási nap az Általános Iskolában képegalériához>>>

Tovább a 2017.06.14 - Bolond ballagás - József Attila Általános Iskola képegalériához>>>

2017-06-16 12:48