Új tagok a képviselő-testület bizottságaiban

Megváltoztatta önkormányzati bizottságai személyi összetételét Martfű Város Önkormányzata Képviselő-testülete a 2017. április 27-i ülésén. Bővült a Pénzügyi, Ügyrendi és Városfejlesztési Bizottság tagjainak száma, egy bizottsági tagtól pedig elköszönt a képviselő-testület. Az Egészségügyi, Foglalkoztatási és Szociális Bizottság tagjainak sorában szintén változás történt.A zárt ülésen meghozott személyi döntések alapján: május 1-jétől Dénes Zoltánt, Kurenkov Vlagyimír Nyikolajevicsnét és Rágyanszky Istvánt a Pénzügyi, Ügyrendi és Városfejlesztési Bizottság tagjává választotta a testület.

A pénzügyi bizottság gazdasági és energetikai szakmai erősítése mellett, a bizottsági létszám bővítését az indokolta, hogy sok esetben nem volt biztosított a határozatképességhez szükséges jelenlét.

Fodor István pénzügyi bizottsági tagságát, egyéb, bővülő elfoglaltságai miatt, 2017. április 30. napjával megszüntette a képviselő-testület.

Ugyanezen időponttól Donkó Ágnes Zsanettet az Egészségügyi, Foglalkoztatási és Szociális Bizottság tagjává választották. Donkó Ágnes Zsanett a tragikus hirtelenséggel elhunyt Boros Krisztina helyét tölti be az önkormányzat e fontos szakmai bizottságában.

Herbály Jánosné

2017-06-14 15:23