Megfejtették és nyertek

Június 5-én lezárult a Martfű Magazin 2017. évi „Fejtse meg és üdüljön a Balatonnál” rejtvényjátéka. Egy szerencsés nyertes másodmagával egy hetet tölthet az önkormányzat üdülőjében, Fonyód-Bélatelepen, és más értékes nyeremények is gazdára találtak a június 8-án, dr. Papp Antal polgármester közreműködésével, a Polgármesteri Hivatalban megtartott sorsoláson.A Martfű Termál SPA 50%-os kedvezményre jogosító fürdőutalványát vehetik igénybe két darab, egy alkalomra szóló családi jegy (két felnőtt + két gyermek részére) és wellness kiegészítő jegyek vásárlásához, a Termál-Medical Zrt. felajánlásaként Horváth József (Gesztenye sor) és Balogh Anikó (Ifjúság út).

Az Éva Kozmetika - Takácsné Nádi Éva 5.000 Ft értékű ajándékutalványát Sinkáné Bártfai Katalin (Mandula út) veheti át.

A Licskó Mária által felajánlott, 5.000 forint értékű talpreflexológia, gyógy-talpmasszázs szolgáltatást Juhász Sándorné (Kossuth út) nyerte.

A rejtvényjáték fődíját, két fő részére, az Önkormányzat Fonyód-Bélatelepen lévő üdülőjébe szóló egyhetes üdülési lehetőséget Palicska Jánosné (Szolnoki út) szerencsés nyertesünk veheti át ajándékutalvány formájában a Martfű Magazin szerkesztőségében.

Nyerteseinknek gratulálunk és további eredményes rejtvényfejtést kívánunk!

2017-06-09 14:29