A Martfűi Labdarúgó Sportegyesület hírei – 2017. május 1. - június 8.

A bajnokság májusi fordulóiban felnőtt csapatunk tovább folytatta remek szereplését, és minden meccsét megnyerve lett a megyei harmadosztály bajnoka. Az utolsó előtti fordulóban a már bajnok martfűi gárda 5-1-re verte Tiszajenő második helyen álló csapatát a rangadón. Martfű csapata 25 győzelemmel, 1 döntetlennel és 2 vereséggel (tavasszal minden mérkőzését megnyerve), 113 lőtt és 22 kapott góllal, 76 pontot szerezve lett bajnok. A góllövőlistán Márkus Zsolt 40 góljával (Gólkirály) az első helyen végzett, Varga Zoltán 8., Fajka Buda 9.A bajnokcsapat tagjai: Nagy Roland, Papp Erik, Lengyel András, Merena László, Hanga László, Farkas Tamás, Bőjti András, Márkus Zsolt, Varga Zoltán, Fajka Buda, Csikós Norman, Tóth Gergő, Tóth Ádám, Bencsik Richárd, Nagy Lajos, Borhy Zsombor, Molnár Dániel, Hervay Csaba, Fekete Kristóf, Forgács Attila, Ökrös László, Nyitrai Krisztián, Pataki Bence,Molnár Dávid, Sándor Tamás, Csősz Csaba, Kesjár Attila, Csikós Szabin, Horváth Zoltán, Rimóczi Richárd. Edző: Hovodzák Ferenc

Ifjúsági csapatunk tavasszal is derekasan küzdött a megszerezhető pontokért, szinte soha nem állt fel kétszer ugyanabban az összeállításban, alárendelve szereplését a felnőtt csapat érdekeinek.  A megszerzett bronzérem így is remek teljesítmény a csapattól. A góllövőlistán a legjobb martfűi játékos 18 góljával a 12. helyen végzett Bencsik Richárd.

A bronzérmes csapat tagjai: Borhy Zsombor, Fekete Kristóf, Ökrös László, Molnár Dániel, Molnár Dávid, Sándor Tamás, Pataki Bence, Szegfű Patrik, Szabó György, Bencsik Richárd, Csikós Norman, Tóth Gergő, Tóth Ádám, Hervay Csaba, Bagi Norbert, Nyitrai Krisztián, Csikós Szabin, Csank Zoltán, Kecskés Milán, Bálint György, Tóth Tamás, Hegedűs József, Oltyán Péter, Sagát Kornél. Edző: Papp Erik

U-16-os csapatunk tavasszal is küzdött azzal, hogy rövid volt a kispad. A tavaszi hajrának az lett az eredménye, hogy az 5. helyen végzett a csapat. Oltyán Péter 31 góljával a 9. helyen végzett a góllövőlistán. Itt megtalálható még Bencsik Richárd 12 és Molnár II. Dániel 9 góljával.

U-14-es együttesünk 2 mérkőzést játszott ebben az időszakban, és remek játékának köszönhetően megszerezte az ezüstérmet a bajnokságban.

A góllövőlistán Rupa Csaba 13 góljával 2. helyen végzett, a listán szerepel még Varga Bence, Bodzsár Balázs és Almási Gergő 8-8 góllal.

Az ezüstérmes csapat tagjai: Székely Zoltán, Molnár II Dániel, Varga Bence, Erdei Viktor, Almási Gergő, Bodzsár Balázs, Sipos Roland, Deák Gergő, Deák Dániel, Siró Barnabás, Rupa Csaba, Gál József, Angyal Gergő, Vágner Viktor, Balla Róbert, Berta Tibor. Edző: Farkas Tamás

A Bozsik-programban ebben az időszakban egy tornát rendeztek a korosztályokban.

Egyéni díjazottak:

U-13 Deák Gergő Edző: Farkas Tamás

U-11 Hervay Roland Edző: Bartucz Sándor

U-9 Boda Máté Edző: Farkas Roland

U-7 Bartucz Gergő, Petróczki Gábor Edző: Farkas Roland

Összességében a martfűi labdarúgók az idei szezonban minden színű érmet tudtak szerezni a bajnokságokban, mely reméljük, nagyszerű alapja lehet a jövő évi szereplésnek.

Köszönjük támogatóinknak, szurkolóinknak, a játékosoknak, edzőknek és a szülőknek az egész évi munkát és segítséget.

2017.06.06

Sportbaráti üdvözlettel.

Benedek Tibor

MLSE elnök

Csík Zoltán

Technikai vezető

2017-06-07 15:56