Tiszazugi Nyugdíjas Találkozó a barátság jegyében

Kiváló kapcsolatot ápolnak a környező települések baráti nyugdíjas közösségeivel a Kossuth úti Nyugdíjasklub tagjai. Szívesen látogatnak el a társklubok zenés-táncos rendezvényeire, és maguk is nagy odaadással szerveznek találkozókat. Legutóbb május 27-én, szombaton várták vendégeiket hagyományos Tiszazugi Nyugdíjas Találkozójukra, a kedvelt helyszínül szolgáló martfűi Művelődési KözpontbaA közel kétszáz fős rendezvényen Fejes János klubvezető örömmel köszöntötte Tiszaföldvár, Tiszakürt, Kengyel és Nagyrév nyugdíjas közösségeinek képviselőit, a martfűi társklubok jelenlévő tagjait és klubtársait, akik nélkül ez a találkozó nem jöhetett volna létre.

– Városunk foglalkozik az idősekkel, és szívesen fogadja a vendégeket – köszöntötte a találkozó résztvevőit dr. Papp Antal. Martfű polgármestere örömmel számolt be a Művelődési Központ hamarosan kezdődő felújítási munkálatairól is, hozzátéve, hogy jövőre már megszépült, megújult környezetben várják vissza a találkozó résztvevőit.

– Ezek a barátságunk jegyében megszervezett találkozók mindig várva várt események. Összejövünk a baráti klubokkal, akik egy kis műsorral kedveskednek, ezzel is megalapozva a délután jó hangulatát – hangsúlyozta Sólyom Dezsőné. A rendezvény háziasszonyaként sorra köszöntötte a fellépőket a színpadon, akik verssel, dallal és táncos produkciókkal készültek erre az alkalomra.

A legnagyobb sikere azonban most is a kicsiknek, a Szilver Táncsport Egyesület és Művészeti Iskola legkisebb martfűi társastáncosainak jutott, akik latin és standard táncaikkal igazi báli hangulatot varázsoltak a nyugdíjas találkozó résztvevői számára.

Herbály Jánosné

 Tovább a képekhez ›››

2017-05-31 15:34