Gyermeknapot is ünnepeltünk a Martfűi Fesztiválon

Gyermekeknek és felnőtteknek is kiváló szórakozást nyújtott május utolsó hétvégéjén az önkormányzat és az utazó vidámpark közös finanszírozásában megvalósuló Martfűi Tavaszi Fesztivál és Gyermeknap. Greznár Attila rendszeresen visszajáró vidámparkja, koncertjei és a fesztivál gyermeknapi programjai a környező településekről is sok vendéget csalogattak a martfűi Szent István térre.A kétnapos fesztivál színpadán térségi művészeti csoportok, táncegyüttesek is bemutatkoztak. Paprika Jancsi bábszínházi kalandjai a legkisebbeket várták, a felnőttek a Bokor Marianna Band koncertjén és a C+C esti utcabálján szórakozhattak szombaton.

Vasárnap, – május utolsó vasárnapja lévén – gyermeknapi színes programokról is gondoskodott a Művelődési Központ, óvónők és a Városi Szabadidős Kör közreműködésével. Kézműves foglalkozások, ügyességi feladatok, népi fajátékok, aszfaltrajzverseny és sok meglepetés is várta a gyerekeket. A játszóházban összegyűjtött nyomdapecsétek egy-egy ajándékkört értek a vidámparkban.

A vasárnapi fellépők között Kacor Feri, a B52 és az Apostol együttes koncertje szólt a téren, késő estig szórakoztatva a népszerű Martfűi Fesztivál látogatóit.

Magyar Mária

Tovább a 2017.05.28 - Martfűi Fesztivál és Gyereknap - Vasárnap képgalériához>>>

Tovább a 2017.05.27 - Martfűi Fesztivál és Gyereknap - Szombat képgalériához>>>


2017-05-29 15:58