Alapfokú művészetoktatás a társastáncon keresztül

Tangót, szambát, rumbát és keringőt is bemutattak év végi záróvizsgájukon a Szilver Táncsport Egyesület és Művészeti Iskola Társastánc Tagozatának martfűi növendékei, akik az elmúlt tanévben a társastánc különböző műfajain keresztül ismerkedtek a mozgásművészet alapjaival.A Művelődési Központ színháztermében, 2017. május 23-án megrendezett vizsga igazi, hangulatos és látványos gálaműsorral is felért, hiszen a Martfűi József Attila Általános Iskola alsósainak táncai – köztük az először színpadra lépő elsősök bemutatói – nagy tapsot kaptak a közönségtől.

A vizsgabál résztvevőit és a közönséget László Csaba a művészeti iskola igazgatója köszöntötte, örömmel hangsúlyozva, hogy Prozlik Anna tanárnő vezetésével milyen sokat tanultak a gyerekek az elmúlt esztendőben.

A Szilver Művészeti Iskola gondozásában versenyszerűen táncoló párok is bemutatják tánctudásukat minden vizsgabálon, és gyakran színesítik fellépéseikkel városi rendezvényeinket is.

Az általános iskola alsós osztályainak társastánc tagozata a 2016-17-es tanévet zárva sikeresen vizsgázott, színpadi előadásaikkal tanáraiknak, szüleiknek is örömet okozva.

Magyar Mária

Tovább a képekhez>>>

2017-05-25 14:36