Hétvégén gyermeknapi és fesztiválprogramok Martfűn

Kétnapos tavaszi fesztivál várja látogatóit a Szent István téren május utolsó hétvégéjén. Greznár Attila utazó vidámparkja mellett koncertek, táncbemutatók, vásár és számos szórakoztató lehetőség kínál kikapcsolódást Martfű és környéke lakóinak. A városi gyermeknapi programokra, a fesztivál részeként, vasárnap délutánra hívják a gyerekeket a szervezők, ajándék játékkuponokkal.A szombat délután kezdődő gyermekprogramokat, valamint táncbemutatókat követően 18 órakor dr. Papp Antal polgármester nyitja meg a rendezvénysorozatot, majd zenés utcabálhoz csalogatják a közönséget a fellépő zenekarok.

A vasárnapi fellépők között Kacor Feri, a B52 és az Apostol együttes is koncertezik, valamint bemutatkoznak helyi művészeti tánccsoportok is.  A Martfű Városi Művelődési Központ gyermeknapi programjai is szeretettel várják a legkisebbeket a fesztiválra.  – Évek óta hagyomány már, hogy ha ilyen nagyszabású, színvonalas vidámparkot sikerül Martfűre telepíteni és a martfűiek rendelkezésére bocsájtani, akkor ennek részeként rendezzük meg a városi gyermeknapot is, külön sátorban kínálva lehetőségeket az alkotni és játszani vágyó gyermekeknek – mondta el Asztalos Árpádné, azt is kiemelve, hogy kézműves foglalkozások, ügyességi feladatok, népi fajátékok, aszfaltrajzverseny és sok meglepetés is várja vasárnap a gyerekeket.

Izgalmasnak ígérkezik az is, hogy a játszóházban megszerzett és összegyűjtött nyomdapecsétek ajándékkuponokat érnek, melyekkel ingyenesen használhatják a gyerekek a Vidámpark játékait.

A martfűi gyermekprogramok Martfű Város Önkormányzata, intézményei, óvodái és a Városi Szabadidős Kör Egyesület szervezésében várják nagy szeretettel városunk gyermeknapi ünnepeltjeit.

Az önkormányzat és az utazó vidámpark közös finanszírozásában megvalósuló Martfűi Tavaszi Fesztivál és Gyermeknap tartalmas kikapcsolódást ígér a felnőttek számára is, melyhez ezúton is jó szórakozást kívánnak a szervezők.

Magyar Mária

2017-05-23 13:19