A Martfűi Labdarúgó Sportegyesület hírei – 2017. MÁRCIUS - ÁPRILIS

A bajnokság tavaszi fordulóiban felnőtt csapatunk továbbra is magabiztosan szerepel, minden mérkőzését megnyerve vezeti a megyei harmadosztály tabelláját. A mérkőzések eredményei 1-0-s győzelemtől 14-0-s kiütésig széles skálán mozognak, a lényeg, hogy fiatal játékosaink felvették a felnőtt bajnokság ritmusát és folyamatos jó teljesítménnyel tolják  a csapat szekerét a másodosztály felé.A góllövőlistán Márkus Zsolt 34 góljával holtversenyben az élen áll, Varga Zoltán 17 góllal a 7, Fajka Buda 16 góllal a 8. helyen szerepel.

Ifjúsági csapatunk tavaszi produkciója nagyban függött attól, hogy hányan és mennyi időt játszottak előző nap a felnőtt együttesben. A változó összeállítás ellenére derekasan küzdöttek a fiúk, és a harmadik helyet foglalják el a tabellán. Legjobb góllövőink: Bencsik Richárd, Tóth Gergő és Molnár Dániel. Külön öröm, hogy mindhárom fiatalember a felnőtt csapatban is megszerezte első góljait.  

U-16-os gárdánk tavasszal is küzd azzal, hogy nagyon kevés létszámban járnak edzésre a folyamatos toborzások ellenére is. Több nagyarányú vereségbe beleszaladva jelen pillanatban hatodik helyen állnak a tabellán. Oltyán Péter 26 góljával a 10. helyen áll a góllövőlistán és Hegedűs József szerzett 8 góljával található még a listán.

U-14-es együttesünk 4 mérkőzést játszott ebben az időszakban és sajnos egy győzelem mellett háromszor vereséget szenvedett, de még így is a 2. helyen áll a bajnoki tabellán.

A góllövőlistán Rupa Csaba 10 góljával a 3. helyen áll, Varga Bence 8 góllal az 5.

A Bozsik programban tavasszal 7 tornát rendeztek négy korosztályban.

Egyéni díjazottak:

U-13 - Vágner Viktor, Berta Tibor, Szabó Zsombor, Siró Barnabás

U-11 - Bakondi Bence, Trencsényi Dániel, Hervay Roland, Stonawski Csanád

U-9 - Bagdán Levente, Szöllősi Levente, Csikós Máté, Pintér Richárd, Bontovics Márk

U-7 - Petróczki Gábor 3 (három tornán is a legjobbnak bizonyult)

2017.05.13.

Sportbaráti üdvözlettel.

Csík Zoltán

Tovább a képekhez>>>

2017-05-16 15:02