Újabb sikereket értek el a Balance Művészeti Egyesület táncosai

2017. április 22-23-án került megrendezésre Mezőtúron a „MezőTour” IV. Országos Balett és Modern tánc Fesztivál, melyen a Balance Művészeti Egyesület növendékei sikeresen szerepeltek.A növendékek munkáját a zsűri összesen négy ezüst és hét bronz minősítéssel díjazta.

A csoportos koreográfiák mellett, táncosaink duettekkel és szólókkal is elnyerték a közönség és a zsűri elismerését. A zsűri kiemelte a gyermek korcsoportban versenyző növendékek nagy technikai tudását, és sokrétű mozdulatnyelv használatát. Az idősebb korosztályt technikai tudása mellett a magas szintű csapatmunkáért és érzelem kifejezésért dicsérte. A koreográfiák szerkezete, a zeneválasztás, a színpadi megjelenítés és jelenlét, illetve a produkciók érzelmi töltete megragadta a közönséget és a zsűrit egyaránt.

Ezúton is köszönjük a növendékek fáradhatatlan munkáját, kitartását, illetve a szülők támogatását.

„Az egész csak azon múlik, hogy benned van-e a csakazértis. Csak azért is menni, csinálni, megbotlani, szeretni, csalódni, félni, folytatni, fájni, örülni, elérni... Merni elérni... Mert egyszer bizony tátják majd a szájukat, hogy hittel hova lehet eljutni... Mert a kitartás és az alázat sikert szül.”

/Oravecz Nóra/

Növendékeink, akik sikeresen szerepeltek:

Csala Georgina, Kiss Viola Virág, Bata Indira, Bozorádi Mia, Fejes Katica Bogárka, Mári Zea Éva, Nyerges Izabella, Tóth Lora, Erős András, Erős Luca Eszter, Gombás Laura, Holovecz Lili, Kinyik Anett, Kürti Réka, Lefor Petra, Lengyel Diána, Nagy Zsanett, Tóth Sára

Ebben a tanévben még nem értünk a verseny időszak végéhez, még két országos verseny áll növendékeink előtt, melyekről reméljük hasonló sikerekkel térnek haza Martfűre.

Balance Művészeti Egyesület

elnökségi tagjai

2017-04-27 15:17