Szakmák Éjszakája a Damiban április 21-én, pénteken

A Szolnoki Szolgáltatási SZC Damjanich János Szakképző Iskolája és Kollégiuma szeretettel vár mindenkit 2017. április 21-én 18-22 óra között, szakmai, interaktív és szórakoztató programokkal megismertetve a martfűi középiskolában folyó oktatást az érdeklődő diákokkal, felnőttekkel.Az oktatási intézmény szeretné minél több diáknak megmutatni az iskolát, szokatlan időpontban, sok program segítségével. Arra invitálnak általános és középiskolásokat, felnőtteket, hogy próbálják ki a szakmák érdekességeit, ismerjék meg, hogy a környezetükben lévő szakképző iskola mit is adhat számukra.

Ezen a szakmai estén a diákoknak lehetőségük lesz megismerni környező cipőipari cégek tevékenységét, a cipővarrást, cipőtalpalást, a számítógépes programok telepítésének módjait. Valódi bőrből készíthetnek karkötőt, mézeskalácsból cipőt. Számos további népszerű szórakoztató és sportprogramba is bekapcsolódhatnak.

A Szakmák Éjszakája felhíváshoz a Szolnoki Szolgáltatási Szakképzési Centrum valamennyi iskolája csatlakozott. A programokon való részvétel ingyenes.

További információ: www.martfu.szakmakejszakaja.hu

Herbály Jánosné

Részletes programok>>>

2017-04-21 13:18