Hétvégén kolbászfesztivál Martfűn

Az Alföld hamisítatlan disznótoros ételeivel, kiváló hangulatával és műsoraival március 4-én várja vendégeit a VII. Alföldi Kolbász- és Hurkatöltő Fesztivál, Martfűn a Városi Sportcsarnokban. A fellépők között Márió a harmonikás, valamint magyar és határon túli hagyományőrző együttesek szórakoztatják a látogatókat.A fesztivál 2017-ben már hetedik alkalommal kínál kellemes hétvégi programot, a látogatók és versenyzők között számos hazai nagyváros valamint határon túli vendégtelepülés részvételével.

A hagyományos, disznótort kísérő ételek - sülthurka és sültkolbász, toroskáposzta - mellett pogácsa, pálinka és forralt bor is fogadja a vendégeket. A rendezvény közel 40 csapata kolbász, hurka, száraz vékony- és vastagkolbász, fogópálinka, sütemény és pogácsa kategóriákban versenyez egymással, neves szakmai zsűri közreműködésével.

A reggelire és az ebédre elkészült ételek kuponjegyek vásárlásával kóstolhatók.

A VII. Alföldi Kolbász- és Hurkatöltő Fesztiválra március 4-én, reggel 9 órától este 19 óráig szeretettel hív és vár minden érdeklődőt a rendező Martfű Város Önkormányzata és a szervező, Pásztor Lajos vállalkozó.

Bővebb információ>>>


2017-03-02 16:04