Január 14-től február 12-ig korcsolyapálya Martfűn

Speciális, épített pálya kínál biztonságos korcsolyázási lehetőséget, immár második alkalommal Martfűn, ez évben az önkormányzat szervezésében, a Bunge Zrt. kiemelt támogatásával és helyi vállalkozások összefogásával. Hétfőtől péntekig 14-20 óráig, szombaton és vasárnap 15-től 20 óráig várja a látogatókat a korcsolyapálya a Művelődési Központ teraszán. Hétköznap délelőttönként pedig helyi iskolai csoportokat fogadnak, előzetes bejelentkezéssel.– Nagy siker volt már tavaly is a korcsolyapálya, és szerettük volna ebben az évben is biztosítani ezt a lehetőséget a martfűieknek és a térségben élőknek – hangsúlyozta Asztalos Árpádné a közművelődési intézmény vezetője, hozzátéve, hogy a testnevelésképzést is gazdagítja, ha a gyerekek a téli időszakban a testnevelés órák kertében készség szinten megismerkedhetnek a korcsolya sporttal.

 Egy hónapon keresztül, január 14-től február 12-ig a helyi általános és középiskolásoknak is itt zajlanak majd a testnevelésórái, reggel nyolctól kora délutánig, ingyenes korcsolyázási lehetőséggel.

A korcsolyapálya üzemeltetéséhez Martfű Város Önkormányzata a helyi vállalkozók támogatását is kérte, hogy díjtalanul tudjuk biztosítani a diákok délelőtti, szervezett korcsolyaóráit. Nagyon örülünk, hogy ebben több szervezet, cég partner volt.

Elsőként a Bunge Zrt.-t említem meg, akik jelentős összeggel támogatták programunkat, ezen túlmenően biztonságtechnikai eszközökkel, fej- és térdvédőkkel is segítve a felszabadult és biztonságos korcsolyázást.

A martfűi vállalkozók is bekapcsolódtak, bekapcsolódhatnak a pályabérlés és -üzemeltetés támogatásába. Köszönjük a Deszán Kft., a Lukács Kft., Csüllög János vállalkozása, a Rigó Kft. és a Martfű Termál SPA támogatását. A Suszter Kávézó társszervezőként, egy kiszolgáló faház biztosításával is segíti a technikai megvalósítást.

A környező települések önkormányzatait és iskoláit tájékoztattuk a korcsolyázási lehetőségről. Bízunk benne, hogy elérhető távolságban, kedvező árakkal, a térségbeli gyerekek is igénybe veszik a korcsolyapályát Martfűn.

Délután 15 órától este 8 óráig pedig a családokat, baráti társaságokat, fiatalokat várjuk minden nap, hétfőtől vasárnapig a korcsolyapályára.

Herbály Jánosné

2017-01-13 14:51