Martfűi Labdarúgó Sportegyesület összefoglaló – (2016. november 1. - december 3.)

A bajnokság utolsó harmada felnőtt csapatunk számára sikeresen zárult, amely egy Tiszaörs elleni idegenben 5-0-s győzelemmel kezdődött, a gólokat Fajka Buda 3 és Márkus Zsolt 2 szerezte.A hazai Szolnoki Fanatic SE elleni 4-0-s siker után (gól: Fajka Buda 3, Böjti András) sajnos a tiszajenői rangadón 1-0-s vereséget szenvedtek a Martfűi legények. A vereségnek a kőteleki csapat látta kárát egy hét múlva, mivel 7-0-s vereséggel tértek haza Martfűről. Gól: Varga Zoltán 2, Fajka Buda 2, Márkus Zsolt, Csikós Norman, plusz egy öngól. Az utolsó fordulóban Bánhalmára látogatott a csapat és  4-1-es győzelmet aratott. Gól: Márkus Zsolt 2, Fajka Buda 2.  A további eredmények úgy alakultak az utolsó fordulóban, hogy a Martfűi csapat telel az első helyen a Megyei III. osztályban. A góllövőlistán Márkus Zsolt és Fajka Buda 15-15 góllal a 3. helyen áll.

Ifjúsági csapatunk utolsó négy mérkőzéséből hármat megnyerve zárta az őszi idényt. Hazai pályán 2-0-ra verte Kunszentmárton csapatát, gólszerzők: Bencsik Richárd és Pataki Bence, majd egy sárdagasztós meccsen 3-1-re győzött Tiszaföldvár otthonában a szomszédvárak rangadóján. Gólszerzők: Bencsik Richárd, Szegfű Patrik, Tóth Gergő. Harmadik győzelmüket Jászkisér otthonában szerezte a gárda, 4-0-ra verte a hazaiakat. Gólszerzők: Molnár Dániel 2, Molnár Dávid, Bagi Norbert. Az utolsó fordulóban sajnos 4-0-ra vereséget szenvedtek a fiúk Rákóczifalva csapatától, így a bajnokságban a 4. helyről várják a tavaszi folytatást.

U-16-os gárdánk egy kunszentmártoni 2-1-es győzelemmel kezdte a novembert, a gólokat Oltyán Péter szerezte. Ezután sajnos egy három vereséges sorozatba szaladt bele a csapat - Tiszaföldvár 2-1-gól: Hegedűs József, Jászkisér 3-0, Rákóczifalva 7-1-gól: Oltyán Péter - és a hatodik helyen állva várják a tavaszt.

U-14-es együttesünk két mérkőzést játszott ebben a hónapban. Cibakháza együttesét 3-0 arányban győzte le csapatunk. Gólszerzők: Almási Gergő, Rupa Csaba, Erdei Viktor. A második mérkőzésen nagy csatában 3-2-re vereséget szenvedtek a fiatalok Kunszentmárton együttesétől. Gólszerzők: Sipos Roland, Almási Gergő. A bajnoki tabellán a második helyen áll a csapat.

A Bozsik programban az elmúlt hetekben három tornát rendeztek korosztályokban.

Egyéni díjazottak:

U-13: Gál Krisztián, Sipos Roland

U-11: Sütő Bence (kétszer)

U-9: Szőrös Gábor

U-7: Pintér Richárd

Kellemes ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kíván a martfűi labdarúgó klub minden játékosnak és szurkolónak. Találkozunk a januárban kezdődő 12. martfűi téli teremlabdarúgó tornákon a sportcsarnokban.

2016.12.04.

Csík Zoltán

2016-12-06 16:20