„Mozdulj!” – Sport- és ügyességi vetélkedő általános iskolásoknak

Idén is november közepén rendezte meg a Martfűi József Attila Általános Iskola a gyerekek körében hagyományosan népszerű „Mozdulj!” sportvetélkedőt. 2016. november 16-án, szerdán a 3.-4. évfolyam, 17-én, csütörtökön az 1.-2. évfolyam, november 23-án, csütörtökön pedig a felsős évfolyamok legrátermettebb képviselői mérték össze ügyességüket és gyorsaságukat az iskolai sportdélutánon.Az iskolai testnevelés tananyagára épülő, az egyéni képességek kibontakoztatását és a csapatok együttműködését is erősítő, sok-sok humorral átszőtt feladatokat felvonultató vetélkedőre ezúttal is a Városi Sportcsarnokba várták a gyerekeket.

A vetélkedő feladatainak összeállításában és lebonyolításában a testnevelés munkaközösség segédkezett. A versenyzők jutalmazását a Boldog Gyermekekért Alapítvány biztosította – tudtuk meg az oktatási intézmény honlapjáról.

– A „Mozdulj!” vetélkedő több mint tízéves múltra tekint vissza. Célja a sport népszerűsítése a gyerekek körében illetve az egészséges életmódra való nevelés – hangsúlyozta Fülöp Zoltán szervező. Pedagógustársaival évről-évre mindent megtesznek, hogy változatos és élvezetes feladatsorokkal szórakoztassák a gyerekeket.

A sokszínű és hangulatos vetélkedésben, a különféle sportszerekkel nehezített feladatok, sorversenyek során, a közös mozgás mellett, az egymásra való odafigyelés és az összetartás is jelentős szerepet kap.

A céltudatos szervezőmunkának köszönhetően, a gyerekek ezúttal is felfrissülve, élményekkel gazdagodva zárták az eseménydús, játékos és örömteli sportdélutánokat.

Herbály Jánosné

Tovább a 2016.11.17 - „Mozdulj!” – Sport- és ügyességi vetélkedő általános iskolásoknak képgalériához>>>

Tovább a 2016.11.24 - „Mozdulj!” – Sport- és ügyességi vetélkedő általános iskolásoknak képgalériához>>>

2016-12-02 13:41