Martfűre látogatott a Heineken új vezérigazgatója

Joris Huijsmans, a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. új vezérigazgatója tett látogatást városunkban június 27-én, ismerkedve a martfűi sörgyárral és dolgozóival.  A bemutatkozás során tiszteletét tette a dr. Kiss Edit polgármesternél is.A vezérigazgató örömmel számolt be tapasztalatairól a Polgármesteri Hivatalban adott interjúban.

- Nagyon tetszik a sörgyár, meghatónak találom a dolgozók odaadó hozzáállását. Jó látni, hogy szeretnek tanulni, fejleszteni magukat és nagy elkötelezettséggel készítik cégünk fantasztikus söreit.

Az idén 140. születésnapját ünneplő, a világ első számú sörmárkájaként ismert nagyvállalat élére június 24-től kinevezett cégvezető már magyarországi látogatása negyedik napján Martfűre utazott, hiszen véleménye szerint nagyon fontos, hogy, hogy minél előbb megismerkedjen azokkal az emberekkel, munkahelyi közösségekkel, akik a sört főzik.

- Úgy gondolom, továbbra is az a legfontosabb, hogy a magyarok és a határon túli magyarok igazán élvezhessék ezeket a söröket, melyeket mi gyártunk - hangsúlyozta az újonnan kinevezett cégvezető.

A HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. több mint száz éves sörfőzési tapasztalata, valamint nemzetközileg elismert márkái révén a magyar piac meghatározó szereplője, a nemzetközi HEINEKEN csoport magyar leányvállalataként tevékenykedik Magyarországon. A vállalat két sörgyárában, Sopronban és Martfűn honosította meg kiváló sörrfőzési hagyományait.

Magyar Mária

2013-07-04 16:02